عفونت پای دیابتی
در زمانی که پای دیابتی عفونی می شود و کنترل میولوژی موفق نیست، بیمار دیابتی وارد مرحله چهارم می شود. زخم پای دیابتی مستعد عفونت است که مهم ترین عامل پاتولوژیک در تخریب پای دیابتی به شمار می آید.
در حضور نفروپاتی و  ایسکمی یک وضعیت اورژانسی می باشد. علائم و نشانه های عفونت ممکن است جزئی باشد، با این حال از لحاظ پاتولوژیک پیشرفت کرده و در نهایت دارد مرحله نهایی تخریب و مرگ سلولی و بافت می شود هیچ امیدی به مداخله و بهبودی آن وجود نخواهد داشت
عفونت پای دیابتی
در زمانی که پای دیابتی عفونی می شود و کنترل میولوژی موفق نیست، بیمار دیابتی وارد مرحله چهارم می شود. زخم پای دیابتی مستعد عفونت است که مهم ترین عامل پاتولوژیک در تخریب پای دیابتی به شمار می آید.
در حضور نفروپاتی و  ایسکمی یک وضعیت اورژانسی می باشد. علائم و نشانه های عفونت ممکن است جزئی باشد، با این حال از لحاظ پاتولوژیک پیشرفت کرده و در نهایت دارد مرحله نهایی تخریب و مرگ سلولی و بافت می شود هیچ امیدی به مداخله و بهبودی آن وجود نخواهد داشت.


تشخیص به موقع و سریع عفونت چه کمکی می کند؟
تشخیص به موقع و سریع عفونت، تجویز آنتی بیوتیک براساس کشت نمونه میولوژی، بزرگترین کمک را در روند درمان خواهد بود.
مراقبت های پرستاری در عفونت پای دیابتی
یکی از جنبه های مهم روند طبیعی پای دیابتی تشخیص سریع و مداخله می باشد. عدم تشخیص و درمان عفونت ایجاد شده قادر است ظرف 24 ساعت پای دیابتی را تخریب نماید.  بیماران دیابتی که به صورت مکرر دچار ضایعات و عفونت می گردند نیاز به مراقبت خاص با امکان دسترسی سریع به کلینیک پای دیابتی چند تخصصی دارند.


علت عفونت پای دیابتی
تمامی بیماران دیابتی را از لحاظ وجود عفونت مورد بررسی قرار داده سلولیت، از شایع ترین تظاهرات تشخیص عفونت می باشد که به صورت عفونت پوست و بافت زیر جلدی قرمز  و اریتم بروز می کند. در واقع مرحله چهارم شامل طیف وسیعی از تظاهرات است که تحت عنوان دسته بندی می شوند. از لحاظ بالینی سه دسته عفونت پای دیابتی وجود دارد :
دسته بندی و درجه بندی عفونت پای دیابتی
عفونت زخم که تحت عنوان عفونت موضعی نامیده شده و شامل سلولیت کمتر از 2 سانتی متر از سطح زخم می باشد.
عفونت منتشر شونده که بیش از 2 سانتی متر از سطح زخم را فرا گرفته و تحت عنوان عفونت منتشر شونده نامیده می شود.
عفونت بافت عمقی که تحت عنوان عفونت حاد عمیق نامیده می شود.
عفونت استخوان پای دیابتی (استئومیلیت)
هر یک از این تظاهرات می تواند با ایجاد استئومیلیت (عفونت استخوان) همراه باشد. میزان عفونت را پس از.  و بافت ، از لحاظ گستردگی، عمق نفوذ وجود علائم.  به دقت مورد بررسی قرار داد.
درمان های پای دیابتی عفونی
کنترل میولوژی
کنترل زخم
کنترل عروقی
کنترل مکانیکی
کنترل متابولیکی
کننرل.
انواع زخم پای دیابتی
زخم های نوروپاتیک: زخم های نوروپاتیک بیشتر در سطح برجسته    ایجاد می شود. که با ایجاد یک کالوس (پینه) آغاز می شود.
زخم های ایسکمیک: زخم های ایسکمیک بیشتر در نوک انگشتان است و عمده محل ایجاد این زخم قاعده انگشتان است.
زخم های نوروایسکمیک: زخم های نوروایسکمیک اغلب در حاشیه پا و بالای برجستگی استخوانی ایجاد می شوند.اولین علامت بعد از نقاط قرمز رنگ ایجاد تاول می باشد.
علل و دلیل درد پا و زخم پای دیابتی


زخم های دیابتی شایع هستند، به علت: 
 
جریان خون ضعیف
قند خون بالا(هیپرگلیسمی)
آسیب عصبی
پای زخمی و یا مجروح شده
گردش خون ضعیف یکی از بیماری های عروقی است که در آن خون به طور موثر به پا نمیرسد.
جریان خون ضعیف، همچنین میتواند باعث دشوار تر کردن بهبودی زخم ها شود.
سطح قند خون بالا، نیز میتواند روند بهبودی زخم های عفونی پا را کاهش دهد بنابراین مدیریت قند خون، حیاتی است. افراد مبتلا به دیابت نوع دوم ،اغلب زمان سخت تری را برای مبارزه با زخم های عفونی میگذرانند.
آسیب عصبی، یک اثر طولانی مدت است که حتی میتواند منجر به از دست دادن احساس در پای شما شوداعصاب آسیب دیده، ممکن است در ابتدا احساس سوزن سوزن شدن و درد داشته باشند ؛ آسیب عصبی باعث کاهش حساسیت پای شما نسبت به درد میشود و در نتیجه زخم های بدون درد میتواند باعث ایجاد عفونت شود.
زخم ها ،میتوانند توسط تخلیه محل آسیب دیده شناسایی شوند و گاهی اوقات یک توده که همیشه هم درد ناک نیست , قابل توجه است.
پوست خشک، در دیابت شایع است پس پای شما ممکن است بیشتر در معرض ترک خوردن باشدو ممکن است پینه و میخچه و زخم و خون ریزی رخ دهد.
زخم پای دیابتی طب سنتی
 
درمان زخم دیابت از طریق گیاهان دارویی 
 
عوامل تشدید کننده شرایط ایجاد زخم های پای دیابتی
همه افراد مبتلا به دیابت در معرض خطر زخم های پا هستند,که میتواند علل های مختلفی داشته باشد برخی عوامل میتواند خطر زخم پا را افزایش دهد , شامل:
 
کفش های با کیفیت پایین ،
بهداشت ضعیف(به طور منظم یا کاملا شستشو ندهید)
اصلاح نادرست ناخن پا
مصرف الکل
بیماری چشم، از دیابت
بیماری قلبی
بیماری کلیوی
چاقی
مصرف دخانیات(مهارکردن گردش خون)
زخم های پای دیابتی ،در مردان مسن نیز بیشتر است.
نشانه های زخم پای دیابتی
 
درمان زخم دیابتی با داروهای گیاهی 
 
 کنترل زخم پای دیابتی 
از پای خود برای جلوگیری از درد و زخم پا محافظت کنید این ،تخلیه کردن نامیده میشود و برای تمام انواع زخم های دیابتی مفید است.
فشار از راه رفتن ،میتواند عفونت را بدتر کند و زخم را گسترش دهد برای افرادی که دارای اضافه وزن هستند, فشار اضافی ممکن است باعث درد پا شود.
پزشک تان ممکن است توصیه کند که موارد خاصی را برای محافظت از پای خود استفاده کنید:
کفش های دیابتی
تغذیه
پیچ خوردگی فشرده
درج کفش برای جلوگیری از میخچه و پینه
پزشکان میتوانند زخم های پای دیابتی را با دبریتمنت ,حذف پوست مرده, اشیاء خارجی یا عفونت هایی که ممکن است باعث زخم شوند، برطرف کنند.عفونت، یک عارضه جدی زخم پا است و نیاز به درمان فوری دارد همه عفونت ها، به همان شیوه درمان نمیشوند. بافت اطراف زخم، ممکن است به یک آزمایشگاه ارسال شود تا مشخص شود کدام یک از آنتی بیوتیک ها کمک خواهد کرد. اگر پزشک مظنون به یک عفونت جدی باشد, ممکن است دستور یک اشعه ایکس برای یافتن علائم عفونت استخوانی را دهد.
 
علل زخم پای دیابتی
 
 جلوگیری از عفونت زخم پای دیابتی
عفونت زخم پای دیابتی را میتوان پیشگیری کرد با:
حمام کردن پا
ضدعفونی کردن پوست در برابر زخم
زخم را با عوض کردن مکرر پانسمان خشک نگهدارید
درمان آنزیم ؛ مخلوط حاوی آلژینات های کلسیم، برای جلوگیری از داروهای رشد باکتری ها .
درمان دارویی زخم پای دیابتی :
پزشک شما ممکن است آنتی بیوتیک ها, ضد پلاکت ها یا داروهای ضد ه شدن را برای درمان زخم شما تجویز کندحتی اگر عفونت، پس از درمان های پیشگیرانه و ضدفشار پیشرفت کند. بسیاری از این آنتی بیوتیک ها ،به استافیلوکو اورئوس, باکتری های شناخته شده ای که باعث ایجاد عفونت های استاف یا بی همولایتیک استرپتوکو که معمولا در روده های شما یافت میشوند, حمله میکنند. با پزشک خود درمورد سایر شرایط سلامتی خود که احتمالاً عفونت را با این باکتری های مضر افزایش میدهد، از جمله HIV و مشکلات کبدی صحبت کنید.



بانوی ایرانی|مجله اینترنتی بانوان ایرانی زخم ,دیابتی ,پای ,عفونت ,های ,  ,پای دیابتی ,زخم های ,زخم پای ,ممکن است ,می شود ,مرحله نهایی تخریب ,عفونت منتشر شونده ,باعث ایجاد عفونت ,دارد مرحله نهاییمنبع

جدیدترین و خفن ترین جوک های خنده دار 3

حکایت بهلول و آب انگور

سئو و همه چیز درباره آن

بیوگرافی ویشکا آسایش

ترفـندهای تمیز کاری خانه

راه کار های محافظت از پوست صورت

درمان زخم پای دیابت

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود فایل خرید و فروش سیگار الکتریکی گُلد تیوی coleh5e0xsq blog نرم افزار حقوق و دستمزد edithp79gr log قاب موبایل سامسونگ بهترین سایت مونیخ سرویس مرکز خرید قطعات دامپ تراک کوماتسو